marți, 25 septembrie 2012

Οι Anonymous ενάντιο στο σύστημα-παιδοφιλίας | Μήνυμα προς την ελληνική αστυνομία



'Ηρθε στην προσοχή μας, ότι η Ελληνική Αστυνομία προστατεύει δραστηριότητες παιδόφιλων, με υπάρχουσες αποδείξεις για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών.

Τα αδέλφια και οι αδελφές μας Anonymous καταζητούντε απο το αστυνομικό σώμα στην Ελλάδα, για συλλογή αποδείξεων ενάντια σε άτομα που είναι παιδόφιλοι!

Ποιός είναι το λάθος τους; Είναι γνωστό το τί γίνεται εδώ. Συλλαμβάνοντας Anonymous  είναι πιο επικερδές για τις καριέρες σας. Μια προαγωγή και μια χειραψία απο τον αρμόδιο υπουργό, είναι πιο σημαντικό για εσάς.

Αλλά αλήθεια ... ποιό είναι το σχέδιό σας; Σχεδιάζετε να συλλάβετε χιλιάδες ανθρώπους; Οι Operations Greece, υποστηρίζονται απο αδελφούς και αδελφές απο όλο το κόσμο.

Προτείνουμε να κάνετε αυτό που σας λέει η κοινή λογική σας! Δεν μας ενδιαφέρουν οι καριέρες σας. Εμάς μας νοιάζει η δικαιοσύνη. Μια φορά στη μίζερη ζωή σας, κάντε το σωστό!

Η ομιλία αληθειών δεν απαγορεύθηκε ακόμα. Η προστασία των παιδιών δεν είναι έγκλημα ... Η παιδοφιλία όμως είναι...! Αναθεωρείστε τις αποδείξεις που συλέγχθηκαν απο τους Anonymous και φέρτε τη δικαιοσύνη ενάντια στην αδικία, αποκαλύψτε την αλήθεια και μην την κρύβετε προστατεύοντας τους παιδόφιλους.

Η #OpGreece έχει ξεκινήσει. Σας παρακολουθούμε.

Είμαστε οι Anonymous.
Είμαστε Λεγεώνα.
Δεν Συγχωρούμε.
Δεν Ξεχνάμε.
Να μας περιμένετε.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu