sâmbătă, 28 iulie 2012

Skype αρνείται ισχυρισμούς για την ασφάλεια χρήστη και τις αλλαγές απορρήτου

Posted Image

Αυτήν την βδομάδα, lλόγων αναφορών σε διάφορες τροποποιήσεις στην αρχιτεκτονική του Skype για την διευκόλυνση της παρακολούθησης των συζητήσεων των χρηστών που προέκυψαν, ανάγκασε την εταιρία να προχωρήσει ενα βήμα μπροστά για να καθαρίσει λίγο τα πράγματα σε αυτό το ζήτημα.

Σύμφωνα με το Skype, όλοι οι ισχυρισμοί για αυτό επιτρέποντας τις υπηρεσίες επιβολής νόμου να έχουν πρόσβαση στις συζητήσεις των χρηστών, το αρχείο κλήσεων, τις βίντεο κλήσεις και άλλα παρόμοια είναι εσφαλμένοι.

Η εταιρία έκανε μερικές σειρές απο αλλαγές στην αρχιτεκτονική του, αλλά αυτές ήταν στοχευμένες στο να κάνουν σίγουρο ότι οι χρήστες θα απολάμβαναν την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

"Εστιάζουμε κάθε μέρα στο χτίσιμο του καλύτερου δυνατού προϊόντος για να μοιράζονται τις εμπειρίες τους οι άνθρωποι όποτε είναι χώρια. Θέλουμε το Skype να είναι αξιόπιστο, γρήγορο, εύκολο στη χρήση, και στις περισσότερες περιπτώσεις - δωρεάν," αναφέρει σε δημοσίευση ο Mark Gillett του Skype.

"Φυσικά, αυτό δεν γίνεται δια μαγείας. Δεν είναι μικρή η τεχνική πρόκληση ώστε να σιγουρέψουμε πως οι άνθρωποι θα μπορούν να συνδεθούν όποτε και όπου θέλουν αυτοί. Απαιτεί επένδυση, καινοτομία και δέσμευση για τη χρήση νέων τεχνολογιών και δυνατοτήτων."

Διαβάστε περισσότερα...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu