sâmbătă, 10 septembrie 2011

Facebook Fan Page από την Panda Security Hellas


Πρόσφατα εγκαινιάστηκε η σελίδα της Panda Security Hellas στο Facebook με μια μοναδική προσφορά για όλους τους φίλους της.Μέσα από το ήδη πετυχημένο project της Panda Security «Internet in safe hands» που λειτουργεί ...
στη διεύθυνση http://protectyourfa...security.com/gr/ και δίνει χρήσιμες συμβουλές στους χρήστες, αλλά και με δεδομένο ότι σε λίγες μέρες όλοι οι μαθητές επανέρχονται στα θρανία τους, δίνει τη δυνατότητα σε όλους όσους κάνουν like στη σελίδα, να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν 6μηνης διάρκειας προστασία antivirus για τον υπολογιστή τους με το βραβευμένο Panda Antivirus 2012.

H προσφορά αυτή ισχύει για όλους τους φίλους που θα επισκεφθούν τη σελίδα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2011.

Επιπλέον, σκοπός της σελίδας της Panda Security Hellas στο Facebook είναι να ενημερώνει καθημερινά τους χρήστες για νέα που αφορούν στην ασφάλεια των δεδομένων τους, να διεξάγει έρευνες, διαγωνισμούς, αλλά και να συνομιλεί με τους χρήστες ανταλλάσσοντας απόψεις και σχόλια. Επιπλέον μέσα από τη σελίδα θα παρουσιάζονται όλα τα νέα προϊόντα της Panda Security, οι εξελίξεις στο χώρο της ασφάλειας δεδομένων, αλλά και χρήσιμες συμβουλές για όλους.

iNews.gr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu